Op afspraak bent u welkom in onze showroom in ‘s-Gravenzande

Timz

Totaalonderhoud

Wij zijn uw partner in het Westland, regio Haaglanden en Rotterdam voor al uw timmerwerk, verbouw, renovatie, onderhoud en schilderswerk.

Totaalonderhoud

Timz Totaalonderhoud begrijpt dat uw project voor u erg belangrijk is en niks minder dan perfect moet worden afgeleverd. Wij snappen ook dat elke situatie anders is, evenals het budget. Wij leggen u daarom graag alle mogelijkheden voor en adviseren u vervolgens over de best passende keuze. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of offerte en wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in ‘s-Gravenzande.

Wij hebben jarenlange ervaring met zowel particuliere als bedrijfsmatige projecten.

Wij willen u graag laten zien dat maatwerk niet altijd duur hoeft te zijn.

Voor elk budget hebben wij een passende oplossing.

U kunt ons bellen op

Timz Totaal Onderhoud

Diensten

Wat uw project ook is, leg deze gerust aan ons voor en samen met u bekijken we graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Timz Totaal Onderhoud timmerwerk

Timmerwerk

Timz Totaal Onderhoud onderhoud

Onderhoud

Timz Totaal Onderhoud verbouw

Verbouw

Timz Totaal Onderhoud verfwerk

Schilderswerk

Timz Totaal Onderhoud renovatie

Renovatie

Timz Totaal Onderhoud offerte

Afspraak maken

Wie zijn wij

Timz Totaalonderhoud is een jong en enthousiast bedrijf opgezet in 2013 en gevestigd in ‘s-Gravenzande. Doordat wij een groot netwerk hebben opgebouwd kunnen wij onze klanten op heel veel vlakken ontzorgen. Het voordeel hierbij is dat zij één aanspreekpunt houden.

De eigenaar Tim Burger, is Timz Totaalonderhoud gestart nadat hij bij grote bouwbedrijven heeft gewerkt. Hij vond namelijk dat projecten niet persoonlijk genoeg werden aangepakt door dit soort bedrijven. Hierin onderscheid Timz Totaalonderhoud zich. Persoonlijk contact en betrokken bij elk project, hoe klein of groot deze ook is.

Bij Timz Totaalonderhoud kunt u terecht voor zowel particuliere als bedrijfsmatige projecten. In het portfolio vind u verschillende projecten terug. Hier ziet u ook terug dat Timz Totaalonderhoud zich ook bezig houdt met speciale projecten. Deze variëren van handgemaakte tuinsetten tot grote maatwerk bouwprojecten. Leg dus ook uw speciale projecten gerust aan ons voor.

Contactformulier

Contactgegevens

Timz Totaal Onderhoud

Timz Totaalonderhoud

Franklinstraat 1A6
2691 HB ‘s-Gravenzande

Telefoonnummer

KvKnummer

59286113