Op afspraak bent u welkom in onze showroom in ‘s-Gravenzande

Brede pallet aan diensten

U kunt bij ons terecht voor timmerwerk, verbouw, renovatie, onderhoud en schilderswerk. Wij nemen graag uw totale project aan. Door ons grote netwerk verzorgen wij ook zaken als loodgieterswerk, elektra, dak-dekkingswerkzaamheden, stoffering, stucwerk etc.

Door het brede pallet aan diensten is Timz Totaalonderhoud breed inzetbaar. Indien er dus tijdens een klus nieuwe wensen ontstaan, kunnen deze meteen worden opgepakt en is het niet nodig op zoek te gaan naar een aanvullend klusbedrijf. Hiermee voorkomt u tot soms wel maande lange vertraging. Wel zo prettig!

Nadat wij een project hebben opgeleverd verzorgen wij graag het onderhoud zodat alles in top conditie blijft. Wist u dat periodiek onderhoud u veel kosten kan besparen? Wanneer u bijvoorbeeld schilderwerk 1 keer per 2 jaar bijwerkt is er doorgaans een stuk minder voorwerk benodigd wat u veel kosten bespaart.

In sommige gevallen is het niet nodig een compleet nieuwe verbouwing te realiseren maar volstaat een renovatie. Veel van onze klanten staan versteld van de mogelijkheden op gebied renovatie. Zaken zoals bijvoorbeeld houtrot zijn over het algemeen goed te repareren en met enkele behandelingen is uw kozijn weer als nieuw. Twijfelt u of u moet kiezen voor een renovatie of u beter kunt gaan voor compleet nieuw? Wij adviseren u graag!

Wat uw project ook is, leg deze gerust aan ons voor en samen met u bekijken we graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Timz Totaal Onderhoud

Timz diensten

Wat uw project ook is, leg deze gerust aan ons voor en samen met u bekijken we graag geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

Timz Totaal Onderhoud timmerwerk

Timmerwerk

Timz Totaal Onderhoud onderhoud

Onderhoud

Timz Totaal Onderhoud verbouw

Verbouw

Timz Totaal Onderhoud verfwerk

Schilderswerk

Timz Totaal Onderhoud renovatie

Renovatie

Timz Totaal Onderhoud offerte

Afspraak maken

Contactformulier

Contactgegevens

Timz Totaal Onderhoud

Timz Totaal Onderhoud

Franklinstraat 1A6
2691 HB ‘s-Gravenzande

Telefoonnummer

KvKnummer

59286113